Hertha C2 handhaafd zich in de top van de competitie door winst op Breukelen C3 met 4-2‏

03 november 2015

Gezien de stand van de tegenstander in de competitie was de stemming in de kleedkamer vooraf de wedstrijd zeer ontspannen...!

Over dat algemeen is een onderschatting juist een gevaarlijke valkuil met een z.g. voorspelbare wedstrijd nog voor de boeg..!

In tegenstelling daarvan waren de eerste 20 minuten voor de thuisclub en overrompelende deze de gasten met goed lopende aanvallen .

Waarvan in de 2 , 3 en 5 minuut al goede spectaculaire aanvallen die Wouter niet kon verzilveren door deze langs de paal te deponeren waarbij de coach zich afvroeg of Wouter niet eens en bezoek aan Specsavers moest brengen.

Na 7 minuten een lekkere knal van de opgekomen Kay die tegen de lat en spatte maar terug in het veld kwam maar jammer genoeg kon Kay de rebound niet verzilveren daar ook deze ruim over te schieten dus moet hij maar met Wout overleggen mee gaan want de tweede bril is gratis...!!

Ook Bob leverde zijn bijdrage over links waren zijn acties vele malen dreigend maar was helaas ongelukkig met de afrondingen.

De links half plaats werd door Vincent opvallend goed ingevuld en waren zijn voorzetten van grootte waarde om de voorhoede van kansen te voorzien waarvan zelfs een geweldig hard schot rechtstreeks over plm. 25 meter welke helaas in de handen van de keeper belandde.

In de 32ste minuut vrije trap op 20 meter van het tegen doel waaruit de aanvoerder Bob zelf eindelijk weer hoopte te scoren kwam ondanks de precisie toch ook in handen van de keeper.

Met deze inspanningen van Hertha stond Breukelen zwaar onder druk en kwam nauwelijks uit om de verdediging van Hertha op de proef te stellen. Men zou kunnen constateren dat de een groot deel na de eerste helft bij Hertha liep als en trein...

maar net als bij de NS is dat in de herfst een dubieuze uitspraak want net voor de rust werd een onverwachte aanval van Breukelen door verdediging verkeerd beoordeeld en stond zowaar tegen de verhouding in op 2-1 en niet veel later ook nog 2-2 !!

In de rust was het de aanvoerder Bob die zijn mannen vermaande als een team te spelen en in hogere versnelling en passie de wedstrijd in te gaan .

Deze peptolk deze wonderen want ondanks dat de leider Patrick de z.g. kern uit het team had gehaald zoals Wouter,Rowan,Finn en Kay...wist de rest op een geweldige inzet door o.a. Jimmy ,Jacobs Enzo en Ties maar ook de Kay Te de nu Breukelen als boven liggende aanvallende partij toch verrast de stand op 2-2 te houden.

Maar een 2-2 zou gezien de ranglijst een blamage zijn geweest en besloot de leider Patrick de stuwende middenspelers zoals Rowan en Kay en de spits Finn en Wouter zich te rehabiliteren . Kort daarna bleek dat een gouden omzetting te zijn geweest met goed aanval spel door het hele team werd Wouter weer gelanceerd 2-3 en niet veel later deed Finn waarvoor hij was ingebracht en maakte met een zucht van opluchting bij de Coach 4-2

En net zoals bij de NS floot de zeer goed leidende scheidsrechter Ton Kok kort daarna voor het vertrek van het veld ,na een spannende sportieve wedstrijd met veel emotie maar met een Happy End.