MENU
 

Hertha C1 tegen CSW C2

11 oktober 2015

Zaterdag 10 oktober stond de thuiswedstrijd Hertha C1 tegen CSW C2 op het programma.

De aftrap was om half drie op veld 6. Als trainer weet ik maar al te goed wat het is om tegen je oude ploeggenoten of klasgenoten te spelen. Dat brengt net iets meer spanning met zich mee. Dat is iets waar je als trainer/leider moeilijk de vinger op kan leggen. Sommige spelers van ons spelen de sterren van de hemel. Anderen verkrampen hierdoor en hebben even nodig om in het ritme te komen. Na een goede warming up moest de trainer een bittere pil verwerken. Onze middenvelder kwam naar me toe en zei dat het niet ging. Hij had te veel pijn aan zijn knieën. Dat was een dikke streep door de rekening. Dit vroeg om wat aanpassingen binnen de ploeg. Jim B loste dit goed op.

Na het handen schudden konden we gaan beginnen. De eerste 10 minuten begon met het aftasten van elkaar. Onze jongens hadden de overhand. Dit leidde eerst nog niet tot kansen. Toch was het onze topscorer Tim die ons op een verdiende voorsprong bracht. Toch bleef het moeizaam gaan in mijn ogen. We waren overal een stap te laat mee. We waren ook niet fel genoeg in de duels. Daarom was het lekker dat Andy de twee nul binnen schoot. Er waren toch nog wel wat hachelijke momenten voor het doel van Zana (voornamelijk als CSW een corner nam). We hadden dan moeite met de wat grote jongens. Dit leidde er zelfs toe dat Bim een bal van de lijn moest halen. Kort daarna floot de scheidsrechter af voor de rust.

Na wat uitleg van onze kant konden we weer van start voor de tweede helft. Toen zijn we niet meer in gevaar gekomen, toch Zana?!! Die bal ging maar net naast het doel. Maar voor de rest top gekeept jongen. Als trainer heb ik genoten van de tweede helft. Vooral van het goede samenspel en van de mooie goals hebben we genoten. Mauro, dat was een vieze punter, maar die tellen ook! Jim, mooie solo en goed afgemaakt. Top. En scheids, nog bedankt voor het fluiten. Hertha - CSW 6 – 1

Trainers en leiders Dobias en Johan

Naar het overzicht