Uitgelicht: Nederhorst D2 - Hertha D3

28 september 2015

Wat lekker ,een uitwedstrijd om 1 uur dus iedereen was uitgeslapen. Daar was in de eerste helft niets van te merken. Hertha werd aan alle kanten voorbij gelopen door de voorhoede van Nederhorst en de spitsen werden opzij gezet door de achterhoede. Toch kwam er een kansje voor Hertha maar de corner van Dennis werd door Bram net naast gekopt. Tussen de tiende en de vijfentwintigste minuut scoorde Nederhorst maar liefst vier keer. Hertha kwam maar niet tot een fatsoenlijke aanval en haalde opgelucht adem toen er voor de rust werd gefloten. De eerste minuten na de rust ging het niet veel beter . Op miraculeuze wijze hield Cooper toch het doel schoon. Ineens begon het te lopen bij Hertha. Binnen drie minuten scoorden Kyan Dennis en Daan en was het 4-3. Kort daarna haalde Ricardo de bal nog van de lijn maar de verdediging kreeg de bal niet weg en Nederhorst maakte 5-3. In het laatste deel van de wedstrijd kregen de Hertha mannen nog wat kansen om de boel gelijk te trekken maar het lukte niet. Niels liep nog een stevige blessure op en we hopen allemaal dat het meevalt en dat hij er weer bij is volgende week. Jammer dat er wat irritatie was maar als je respectvol omgaat met elkaar komt het altijd goed.