MENU
 

Hertha C1 - UVV

17 september 2015

Op Zaterdag 12 September begon voor de C1 de competitie met een uitwedstrijd tegen UVV in Vleuten. Na een moeizame start dit jaar, waarin we op inzet en conditie nog wel eens wat steekjes lieten vallen en we fysiek ook nog wel eens wat tekort kwamen, was er een hoop werk aan de winkel voor de trainers Dobias /Johan. We vinden het heel gaaf dat het de laatste tijd steeds beter en beter gaat. Jullie pakken de dingen die wij van jullie vragen goed op.

Wat was het vroeg Zaterdag. Ik dacht toch echt dat we geen F pupillen meer waren. We moesten om half acht verzamelen! Na hier en daar wat afzeggingen van spelers moesten we 1 speler van de C2 lenen. Dat wilde Tim wel. Bedankt! Na het omkleden moesten de spullen in de tas en de tassen moesten mee het veld op. Bij het warmlopen van de tegenstander zag ik wat jongens van Hertha kijken. We vroegen ons af of de tegenstander soms met de auto of op de scooter naar de wedstrijd gekomen was. Maar nee, alle pasjes klopten.

De scheidsrechter vloot om exact negen uur voor het begin van de wedstrijd. Na hier en daar wat aftasten kreeg de tegenstander toch wat meer grip op de wedstrijd. Daardoor werd het ook steeds drukker voor het doel van Hertha. We kwamen zelf maar mondjesmaat aan voetballen toe. Dat kwam doordat we niet goed inpassen of te zacht passen. De spaarzame momenten waarop we zelf voor het doel kwamen was het allemaal net niet overtuigend genoeg. Door het niet goed inschatten van de spelsituatie aan onze rechterkant en het niet voldoende ingrijpen kwamen we met één nul achter. Dat was ook de ruststand. De tweede helft waren we overtuigender en werd er voor iedere bal geknokt. Dit leidde ertoe dat Hertha meer aan de bal kwam. Tim, die rechtsbuiten stond, schoot met een dwarrel bal op doel: 1-1. Daarna ging het steeds beter en beter met Hertha. Door een goede steekbal vanaf het middenveld kon Tim nogmaals scoren: 1 – 2. Hierna ging de tegenstander alles of niets spelen. Daar gingen we goed mee om. Op dat moment viel de 1-3 door Andy. Hij rondde heel goed af.

We willen de ouders die gereden hebben nog even bedanken.
En Urban bedankt voor het vlaggen.

Naar het overzicht