SUPER START HERTHA MB1

14 september 2015

De meiden van de MB1 van SV Hertha zijn zeer goed begonnen aan het nieuwe seizoen. De eerste week moesten ze direct drie bekerwedstrijden spelen. Tegen vv UNO uit Hoofddorp wonnen ze direct met 7-0, vervolgens tegen FC Aalsmeer uit werd het 1-2 voor Hertha. De derde bekerwedstrijd tegen Sporting Martinus werd uit in Amstelveen met 1-3 gewonnen. En dus mag dit ‘jonge’ MB1 team, de helft van het team zijn nog MC meiden, door bekeren.

Afgelopen zaterdag was de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Kockengen. Beide teams waren zeker aan elkaar gewaagd. Hertha kwam met 1-0 voor, maar net voor rust schoot Kockengen de gelijkmaker in het doel. In de tweede helft waren er voor beide teams meerdere kansen, waardoor het voor het publiek een zeer aantrekkelijke wedstrijd was om naar te kijken. Mede dankzij de volledig aanwezige groep van 16 enthousiaste meiden was het Hertha die uiteindelijk nog twee keer scoorde en daarmee was de eindstand 3-1. Een mooie resultaat aan het begin van het seizoen. Trots zijn dan ook de twee coaches en de inmiddels drie trainers die met deze meiden progressie proberen te bereiken.

Hertha pakt met meidenvoetbal goed op. Wil je het ook een keer proberen neem dan contact op met Danny Bierman. Het mooie van de meest gezellige club van de Ronde Venen is dat nieuwe meisjes op een unieke manier de kans krijgen om optimaal te integreren in reeds bestaande teams.