MENU
 

In Memoriam

10 september 2012

Heden bereikte ons het droeve bericht dat Bert in den Haak is overleden. Hij werd slechts 61 jaar oud. Velen en zeer zeker de ouderen onder ons zullen Bert herinneren. Bert was jaren lang het gezicht achter de bar. Na de periode van Karin Klinkhamer kwam Bert bij ons in het bestuur en kreeg de leiding over de Bar. Onder zijn leiding werden er ook vele activiteiten ondernomen en hij was degene die er voor zorgde dat Hertha zijn eerste grote sponsor kon begroeten n.l. de Voorbijgroep uit Wilnis.

Als er ook maar iets geregeld moest worden, dan wist Bert altijd wel een bedrijfje te vinden die Hertha uit de brand hielp. Daarnaast had Bert 2 gouden handen en wat zijn ogen zagen, dat maakte hij ook. Uit de kantine was hij niet weg te slaan. Zowel door de weeks als Zaterdag en Zondag was hij achter de bar te vinden en trad hij op als een geweldige gastheer. Zondagmorgen vroeg zo rond 08.00 uur was hij al in de kantine om de vloer te dweilen, want zijn kantine moest en zou er piekfijn uit zien, de koffie stond dan al klaar en ondergetekende zat dan samen met de consul en andere belangstellenden de situatie bij Hertha door te nemen en dat waren altijd hoogtepuntjes van het weekend.

Het 60 jarig jubileum werd mede door de enorme inzet van Bert een prima feest. Bert was ook degene, die zei dat Hertha best zelf de maaltijden tijdens het internationale toernooi zou kunnen regelen en zo ontstond de gezamenlijke barbecue die heden ten dage nog steeds, tijdens het toernooi ,op het programma staat. Omdat Bert steeds meer naar de Brabantse camping trok, nam hij afscheid van het bestuur en van zijn bar. Helaas werd het contact daardoor minder. Vanaf deze plaats wens ik de nabestaande veel sterkte bij het verlies van deze persoonlijkheid.

Bert bedankt en ik hoop oprecht dat jij de rust zal vinden die je verdiend. Harry van Genderen

Er wordt afscheid van Bert genomen op Woensdag 12 september om 16.00 uur in de aula van het crematorium “Uden en Omstreken”Molenstraat 32a Zeeland

Naar het overzicht