CSW ME1 - HERTHA ME1 1-4 (0-2)‏

09 mei 2015

Hertha ME1 sluit seizoen winnend af bij CSW ME1

Vandaag speelde we de laatste competitiewedstrijd, uit tegen CSW ME1. Onder winderige omstandigheden begon de wedstrijd om 11:15uur in Wilnis. Het was wederom een mooie schouwspel wat de meiden uit Vinkeveen en Wilnis lieten zien. Hertha was iets sterker en kreeg kansen genooeg om de score te openen, maar het was Daisy die met een mooi afstanndschot de verdiende 0-1 maakte, ook csw kreeg wat kleinen kansjes maar het was wederom Hertha die scoorde, 0-2 door Daniek. Voor rust nog wat kansjes over en weer maar het blleef 0-2. Na rust gingen de dames gewoon lekker verder moet voetballen, iedereen werkte er hard voor en het was leuk om te zien dat er ook erg veel plezier vanaf straalde. Na een schot van Mandy tegen de paal was het Ismene die de terugkomende bal mooi in de kruising knalde 0-3. Even later was het Femke die de 0-4 scoorde, csw scoorde uiteindelijk nog de 1-4. De scheidsrechter floot voor einde wedstrijd. Hertha ME1 is ongeslagen kampioen geworden in de hoofdklasse, een zeer knappe prestatie van de meiden uit Vinkeveen.