Abcoude ME1 – SV Hertha ME1 1-5 (0-4)

18 april 2015

Zaterdagmorgen 08:00uur verzamelen op Sportpark de Molmhoek voor de belangrijke wedstrijd tegen Abcoude ME1, bij winst kan Hertha ME1 volgende week zaterdag de kampioensvlag gaan hijsen.

Voor de wedstrijd een bespreking van Edwin en we konden er dus tegen aan vandaag. Op het mooie kunstgras van Abcoude begonnen we om 09:00uur aan de wedstrijd, de thuiswedstrijd was 33 geworden dus de Hertha meiden waren gewaarschuwd. De meiden begonnen goed, waren fris en hadden er veel zin in. Binnen 2 minuten was het 0-1, Mandy knalde de bal in de kruising, een super begin natuurlijk voor Hertha ME1. Af en toe kwam Abcoude er ook gevaarlijk uit maar het spel van Hertha was verzorgder, de meiden vonden elkaar prima de eerste helft. Na 10 minuten viel de 0-2, mooie voorzet van Femke en Sienna maakte prima af. Vlak daarna zelfs de 0-3 door Femke en de wedstrijd leek gespeeld te worden. Toen vlak voor rust Mo met een moooi afstandschot de 0-4 op het scorebord zette leek het helemaal gespeeld te zijn. Ruststand 0-4. Na rust was het allemaal een beetje minder, de meiden geloofde het allemaal wel, Sienna scoorde nog uit een voorzet van de Femke de 0-5 en vlak voor tiijd viel de tegentreffer 1-5. Hertha ME1 kan zich gaan opmaken voor een echte kamppioenswedstijd in hoofdklasse tegen SC Buitenveldert. Zaterdag om 10:00uur is de aftrap op Sportpark de Molmhoek in Vinkeveen.