MENU
 

Uitnodiging “hoogste punt”

20 april 2015

De contouren van onze nieuwe sportkantine beginnen zo langzamerhand zichtbaar te worden. Op 24 april a.s. zal het hoogste punt worden bereikt en daar willen we met alle betrokkenen bij stil staan. De afgelopen periode hebben al vele vrijwilligers en sponsors onze club een hart onder de riem gestoken door met ons mee te bouwen. De komende tijd komt het erop aan en gaan we met elkaar samen werken om ons einddoel te bereiken.

De afgelopen tijd hebben zich velen aangemeld als vrijwilliger, maar helaas is door de hectiek onze lijst niet compleet met alle gegevens van de aangemelde vrijwilligers. Dat is onze fout, maar die willen we op deze wijze in één keer herstellen. Zodat een ieder die wil helpen daar ook een goede gelegenheid voor krijgt. Wij willen graag van u weten wanneer u in de gelegenheid bent om te helpen, hoe we u kunnen bereiken en waarmee u ons kunt helpen.

Vrijdag 24 april nodigen we U daarom uit om met ons te vieren dat we het hoogste punt hebben bereikt. Maar ook om te praten over de werkzaamheden die nu nog voor ons liggen.

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom. Rond 18.00 is er een officieel moment en hijsen we de vlag. De Bouwcommissie is dan aanwezig om U op de hoogte te stellen van de toekomstige werkzaamheden en U kunt dan zelf kiezen of u wilt timmeren, tegelen, isoleren, schilderen, sjouwen, bestraten, opruimen of schoon maken.

Uiteraard wordt er voor een drankje en hapje gezorgd. Mocht U vrienden , bekenden of familie weten, die niet onze website volgen, breng hen dan a.u.b. op de hoogte want ook hier geldt :” Hoe meer handjes, hoe lichter het werk”

Tot Vrijdag 24 april!

Voor eventuele inlichtingen kunt U zich altijd richten tot één der leden van onze bouwcommissie.

Met vriendelijke groet

Harry van Genderen

Naar het overzicht