De mannen van C4 flikken het weer en winnen van HSV 69 met 2-1‏

29 maart 2015

Na een grootte nederlaag afgelopen week waarbij de oren van Hertha goed werden gewassen door agressiever spelend Wasmeer C6.

voelde elke speler dat er beter moest worden gepresteerd en was zelfs Bim But vroeg naar bed gegaan om niet meer slaap wandelend op het veld te verschijnen..!

Verder had de Coördinator Patrick weer twee inleenkrachten Jeroen Goes en Gijs Smit kunnen rekruteren om de selectie compleet te maken.!

Door de “ausputzer “ Jeroen achter in te plaatsen ontstond echt counter voetbal ondanks de wind pal tegen.

Echter de voorwaartse spelers waren of nog niet bij de les of de te grote gretigheid .... of door de juiste wijze hanteren buitenval van te tegenstanders werden vele kansen helaas om zeep geholpen.

Het kon niet uitblijven dat een van die counters in geleid door een krachtig schot door Bim werd meegenomen en als een training lesje van afgelopen week op juiste moment en wijze goed geplaatst voor aan aanvoerder Wout panklaar afgegeven waardoor deze gedecideerd 1-0 op zijn naam zette.

In de tweede helft maakte de gasten jammer genoeg door gestuntel bij het uit verdedigen een tegentreffer.. 1-1

Met in tweede helft ..de wind in de rug kwamen er voor Hertha reeksen van kansen...die in buitenspel stranden en de vlagger van de gasten en schouder blessure bezorgde en tevens zeer goed fluitende scheidsrechter Benny Bierman met de tijdsduur met aan de keren blazen gemoeid..beter “ Die Sauberflote” in zijn repertoire op kan nemen .

Alleen Jimmy van de Wilt had het hele spelletje wel begrepen door tweemaal toe solistisch over links te proberen de achterlijn van tegenstander te halen voor een gave voorzet... zijn acties stranden echter helaas in schoonheid door gebrek aan hulp...en dat links niet zijn sterkste kan is !

Maar het slot offensief van Hertha maakte de dag.... afgezien.... wat Oranje tegen de Turkije presteerde ..helemaal goed !!!

Jeroen had van de coach vooraf de wedstrijd bij een stand van 5-0 de vrijheid gekregen naar voor te gaan ,maar met de urgentie van alleen gelijkspel ging hij dus alsnog in de laatste minuten naar voren en met succes schoot hij met een wereld mooi schoot en ja wel hij met zijn pure chocolade been de 2-1 achter de verbijsterde keeper en was de stemming in de kleedkamer 8 opperbest..!

Hierdoor schoof Hertha C4 naar de 2de plaats in de ranglijst ..Proficiat..!