SV Hertha ME1 – CSW ME1 6-1 (1-0)

15 maart 2015

Vandaag de mooiste wedstrijd van de Ronde Venen, SV Hertha ME1 - CSW ME1. Op deze koude zaterdagmorgen speelde we op veld 5. Hertha begon prima aan de wedstrijd en zette csw onder druk, de dames uit Wilnis kwamen er niet uit en Hertha kreeg kansen genoeg, maar bij csw staat er wel een uitstekende keepster op doel die moeilijk te passeren is. Maar in de 20ste minuut was het dan eindelijk raak, Mandy draaide knap weg en schoot de bal in de korte hoek, 1-0 voor Hertha. Een dikverdiende voorsprong. Dat het bij rust maar 1-0 stond was mede te danken aan de keepster van csw. Na rust weer een beter Hertha, de motor van vandaag was toch wel Femke. De hertha meiden speelde allemaal top maar Femke was vandaag de grote aanjager. 5 minuten na rust een mooie solo van Femke en 2-0, daarna een mooi combinatie tussen Ismene en Femke, Femke was niet zelfzuchtig en Sterre scoorde de 3-0. Af en toe kwam csw er uit maar achterin gaven Yasemin, Mo , Brit en keeper Daniek niks weg. Na een pass van Noa was het weer Femke die de 4-0 maakte, csw deed nog iets terug via Eline 4-1. De koek was nog niet op, Daisy met een mooie actie naar Femke en die maakte de 5-1. En het slotakkoord was voor Hertha, Mandy speelde zich knap vrij, passde naar Sterre en via de onderkant van de lat was het 6-1. De uitstekende leidende scheidsrechter vond het genoeg voor vandaag en de dames konden heerlijk naar de warme douche. Een mooie wedstrijd was het vandaag met 2 zeer sportieve teams.