C4 na hard werken en veel geluk blij met winst tegen Wasmeer C3 2-1‏

09 maart 2015

Na lang geen wedstrijden te hebben gespeeld konden eindelijk de jonge stieren weer de groene wei in . In de Whatsapp groep maren er al signalen van een gezond optimisme en de wil om eindelijk een te winnen…!!

Door personele team problemen bleek het weer eens prettig een inventieve Patrick Duivensloot als C coördinator te hebben die voor deze wedstrijd de boomlange Shane Verweij en de super snelle en talentvolle Sepher Vahdani uit de C2 voor deze wedstrijd had geselecteerd en een duidelijk zeer positieve bijdrage leverden met de wetenschap dat zij daarvoor al een wedstrijd in de benen hadden!

Aanvoerder Wouter was zo slim de wedstrijd te beginnen met de wind in de rug…met het gevolg dat Hertha veel druk naar voren kon zetten. Het gevolg pakte goed uit ,rond om het strafschop werd er door Hertha aanvallend goed bewogen en gepast en kon uit een combinatie tussen Wout en Bim door de laatste de bal fraai achter keeper worden gelegd 1-0

Niet veel later gebeurde hetzelfde Hertha hield de druk op het veld deel van de tegenstander…ondanks het ontbrekende wedstrijd ritme voetbalde bijna alle Hertha spelers met passie en dat betaalde zich uit met vele kansen die soms een beter lot verdiende en het wachten was op de tweede die door Bim werd verzilverd met een beheerste trap binnenkant voet die de keeper op het verkeerde been zette 2-0

De tweede helft werd voor de Gasten uit Wasmeer … eerlijks halve moet worden vermeld dat zij uit een ruim aanbod van reserves beschikte..en bij Hertha Shane en Sepher de vermoeid zijn tol eiste..maar ondanks opkomende blessures een uitstekende bijdrage bleven leveren.

De uistekende talentvolle keeper Wesley werd weer zwaar op de proefgesteld en vele male met goed keepers werk zijn doel schoon hield …maar bij een grimage voor het doel en gewoon ongecoördineerd uit verdedigen van vele Hertha verdedigers kwam er toch nog 15 minuten voor tijd een tegen coal 2-1 daarna was het geluk grotendeels aan de zijde van Hertha.

De laatste 15 minuten was het dan ook billen knijpen voor de leiding en coach en aanhang en was de opluchting en blijdschap groot toen de goed fluitende scheidsrechter het hij laatste eind signaal groot. Echter was zijn werk nog niet gedaan…want naar het bleek was een van de spelers van Hertha van heel zeer kwetsend beticht door een speler van Wasmeer. Zeer terecht werd deze speler door de scheidrechter adequaat gestraft met niet spelen van 2 competitie wedstrijden ..!