HERTHA D3 - t’GOOI D3

09 maart 2015

Wouter de Jong maakt op zijn verjaardag z’n eerste goal in de D-3

Op deze frisse voorjaarsmorgen moest de D-3 aan de bak tegen t’Gooi. Voortvarend gingen de boys van start maar voor ze er erg in hadden lag de bal achter Enzo in het net. De spits van t’Gooi werd over het hoofd gezien en dat was 0-1 Hertha herpakte zich en de tegenstander werd teruggedrongen. Na een mooie aanval over diverse schijven gaf Wouter het laatste tikje en dat was de gelijkmaker. Twee minuten later gaf Ryan een mooie voorzet en Daan knalde de 2-1 binnen. Hertha bleef aandringen maar de bal wilde niet in de goal verdwijnen. Bij een tegenaanval kwam t’Gooi gevaarlijk voor de keeper. Die dook naar de goede hoek maar miste net waarop Wouter de bal met de hand stopte. Penalty en die ging er fraai in en Wouter P moest vijf minuten naar de kant. De stand weer in evenwicht en tot de rust bleven beide ploegen gevaarlijk maar scoren lukte niet. Na de limonade met de wind mee op het doel van t’Gooi af. Na een goede steekbal op Ryan pikte die de bal op en met een prachtig schot lag de 3-2 binnen. Dat smaakte naar meer en de ene na de andere aanval golfde op het doel van de gooi boys af maar een doelpuntje kwam er niet van. Na een kwartiertje kwam Gooi toch weer langszij. Weer wat later was er in de verdediging wat gerommel en daar profiteerde het Gooi van 3-4. Met nog een minuut of negen te gaan trok de D-3 alle registers open . Het Gooi werd op eigen helft onder druk gezet en vanaf de linkerkant maakte Daan met een prachtig schot de gelijkmaker. Met deze 4-4 stand en nog drie minuten te gaan leek de wedstrijd gespeeld. Het Gooi drong nog wat aan en ineens lag nummer vijf bij Hertha in het net. Wat je noemt een lucky goal maar hij telde wel. Zo ging de D-3 met een 4-5 nederlaag naar huis maar de inzet die vandaag ondanks het verlies ten toon werd gespreid geeft de burger moed . Met deze instelling gaan ze volgende week er weer tegenaan.