Hertha F2 Kampioen

19 januari 2015

Eindelijk was het zover voor de mannen en kon het kampioenschap gevierd worden.

De F2 moest nog 2 wedstrijden in halen, tegen CSW en de Legmeervogels. In ieder geval moest nog 1 van deze wedstrijden gewonnen worden. De Legmeervogels stonden op de 3e plek, dus de verwachting was dat het pittig zou worden.

In de eerste helft bleek dit ook. De meeste kansen waren voor de tegenstander. Tim Stubbe keepte of zijn leven ervan af hing. Wes, Pelle en Tim Wolffgramm zetten alle zeilen bij in de verdediging om ervoor te zorgen dat de 0 werd gehouden. Het in grote getale gekomen publiek, ouders, broers/zussen, opa’s en oma’s hielden hun hart vast.

Trainer/Coach Jeroen gaf tijdens de rust een paar tips. Meer naar voren voetballen en akties richting het doel ondernemen, want er moet gescoord worden om het kampioen te vieren. De voorhoede met Stijn, Yassine en Jasper op de flanken gaf gelijk vol gas. Al snel volgde het eerste doelpunt. Keeper Daroen trapte zo ver uit dat de spitsen direct richting doel konden. Maar spannend bleef het, tot Lars met een paar fraaie akties zijn medespelers vrij voor het doel zette: 3-0. De druk was eraf en het leek of alle spelers naar voren wilden om zelf ook nog te scoren. Een doorbraak van de spits van de Legmeervogels zorgde voor de einstand van 3-1.

Kampioen, bloemen, foto’s, patat en zo trots als een pauw. Even genieten en dan weer op naar de volgende competitieronde onder begeleiding van Matthijs en Jeroen. Een klasse hoger, hard trainen dus.