Hertha D-3……. Roda 23 D-10

07 december 2014

Hertha d-3 luistert de verjaardag van coach Mark op met een klinkende overwinning.

Nadat er tijdens het omkleden voor Mark gezongen was sprak de jarige coach zijn mannen nog even stevig toe. Kijk om je heen, speel over, let op je tegenstander en houdt de linies gesloten. Aanvoerder Wouter d J mocht kiezen en zette heel verstandig zijn mannen in de eerste helft met het gezicht recht naar de zon. Er was goed geluisterd naar Mark want vanaf het eerste fluitsignaal gingen ze er tegen aan. Meteen al een mooie combinatie en Vincent v E schoot net naast. Na een aanval over veel schijven gaf Vincent F een prachtige voorzet die Daan er in tikte. 1-0. Na weer een aanval in de twee en twintigste minuut gebeurde precies hetzelfde. Weer Vincent F die voorzette en Daan schoot nummer twee binnen. Er volgden nog meer kansen maar tot de rust gebeurde er weinig. Na de limonade mocht Hertha aftrappen voor de tweede helft. Voor Roda door had wat er gebeurde schoot Ryan met een prachtige boogbal richting doel en dat was nummer drie. Ook nu golfde de ene aanval na de andere richting tegenstander. Zeven minuten na de Rust maakte Vincent F het vierde doelpunt. Blijkbaar vonden de mannen het wel goed zo want even ging het wat rustiger. Roda rook zijn kans en na een mooie aanval scoorden ze . 4-1. Kort daarna moest Cooper nog even handelend optreden. Met een prachtige redding hield hij zijn doel schoon. Hertha was weer wakker en in het laatste deel van de wedstrijd was het eenrichtingsverkeer naar het Roda doel. Alweer een voorzet van Vincent F die er werd ingeschoten door Vincent v E. Kort voor tijd kreeg Benjamin de bal voor zijn voeten en met een mooie schuiver maakte hij doelpunt nummer zes. Een voorbeeldige team prestatie zorgde voor een 6-1 overwinning. Man van de wedstrijd was Vincent Fernhout met drie assists en een doelpunt.