MENU
 

SDO C6 -HerthaC4 ondanks goede inzet met geen punten huiswaarts..uitslag 7- 0‏

30 november 2014

Na wederom een haastige warming-up en zonder inschieten om gevoel met de bal te krijgen ..wat een Zwarte Piet voor de leiding is … moesten de Hertha mannen zelfs deze De Zwarte Piet missen..want deze trouwe medewerker was ingehuurd door een oude man nog ouder dan de trainer zelf..!

Desalniet te “min” konden de mannen even “boven” nul aan de wedstrijd beginnen helaas zonder onze snelle Jelle Damon van Haaften die naar bleek onmisbaar te zijn en waren de offensieve krachten daardoor van Hertha danig veel minder..en gevaarlijker !

De thuisploeg zette gelijk veel druk op de defensie van Hertha die al danig in de invloed sfeer was van Sinterklaas want men was zeer kwistig met het weg geven van cadeautjes voor het open doel…ondanks het weer geweldig werk van Wesley Kamerman . Het zal mij dan ook niet verbazen dat Wesley door de oude Sint wordt meegesmokkeld in een zak naar Madrid…om daar onder de lat te staan …met een paar miljoen harde pepernoten van de Club Van de Sint op zijn rekening ..!

Nu wij het toch over die zak hebben…. er zijn helaas naast speculaas ook nog andere mannen van Hertha C4 aan te wijzen die gevaar lopen voor een reis in een oude aardappelen zak en als knecht hun verdere leven behoren te verslijten na onaangenaam gedrag gedurende de training dinsdag avond jl. maar daar over later…onder vier ogen !

Maar oké ..door de pressie Kwam de Bussumse ploeg al snel verdiend op voorsprong en 5min later op 2-0 en erger..!

Weleens waar waren er ook nog momenten waar Calvin Charon met geweldig trapwerk de spitsen in stelling bracht maar helaas Wouter tot tweemaal toe zeer goed de achterlijn op zocht maar te zelfzuchtig nog de bal achter de doelman wilde brengen terwijl Mitchel in de ideale positie stond om er 2-1 van te maken.

De goede keerzijde van Hertha spel was dat het kwartje van buitenspel was gevallen en de vlag nauwelijks door de grensrechter omhoog ging…!

Opvallend alles was ondanks de tegenslagen door de uiteindelijke eindstand van 7-0 vele spelers w.o., Ties ,Jimmy en Brian en Josh in hun spel meer durf en inzet lieten zien wat het team zeer te goede kwam… de meerwaarde van Bob Liesveldt maar daarbij ook de opvallende progressie van Calvin Charon..nu meer midden opgesteld en nu heel goed uit de verf kwam met kansrijke vrije trappen en voorzetten naar de spitsen waaronder ook deze keer Bim Bunhut met tralende mooi acties…en daarnaast ook toonde een bikkel te zijn na een behoorlijke zware overtreding op zijn bovenbeen.

Met al een verdiende overwinning voor de thuisploeg ..,maar ook een compliment aan Hertha team welk er met goede inzet en tactische ervoor bleef gaan en zodoende in de competitie na de Kerst tegen gelijkwaardige teams met naast serieus goed trainen degelijk goede kansen maakt..!!

Naar het overzicht