MENU
 

Vrijwilligers hebben goed gescoord met de belactie van de Vriendenloterij

28 november 2014

SV Hertha heeft in samenwerking met de VriendenLoterij een speciale belactie georganiseerd met als doel geld ophalen voor de nieuwbouw van de kleedkamers en de kantine. Maandagavond 10 en 24 november zijn alle leden, door een van de tien vrijwilligers, gebeld met het aanbod om vriend te worden van Hertha, door mee te spelen in de VriendenLoterij.

Van ieder verkocht lot gaat de helft van de inleg direct naar de clubkas van SV Hertha! Het resultaat van de 2 avonden was dan ook zeer bemoedigend. Er hebben zich 52 nieuwe leden voor de Vriendenloterij opgegeven wat de club toch weer zo’n € 325,00 per maand oplevert.

Een lot kost € 12,50 per trekking en er zijn 14 trekkingen per jaar. Door de deelname aan de VriendenLoterij steunt u niet alleen SV Hertha. Ook u kunt er beter van worden. U maakt elke maand kans op tienduizenden prijzen, waaronder reischeques, auto’s en geldprijzen oplopend tot € 100.000, -.

Mocht u niet gebeld zijn en alsnog lid willen worden van de Vriendenloterij of bent u al lid, maar nog geen “vriend” van SV Hertha, dan kunt u dit kenbaar maken via info@hertha.nl

SV Hertha wil iedereen die hieraan meegewerkt en/of bijgedragen heeft, hartelijk bedanken en spreekt enorme waardering uit voor de grote betrokkenheid bij de club.

Naar het overzicht