MENU
 

Hertha C4 laat punten liggen tegen `s-Gravenland C6 en had het team een beter lot verdiend door veel inzet en kansen‏

25 november 2014

Na een fikse warming up door de man die komende week s`nachts over vele daken ziet klimmen nu nog wit ,maar na het kruipen in schoorstenen van kleur veranderd werd aan de wedstrijd begonnen met na 8 min. een snelle aanval door het sprintwonder Damon van Haaften die een gave pass op maat aan Bim Bunbut die zijn schot helaas langs de paal zag gaan ..!

Ondanks deze frisse start was de defensie van Hertha nog niet bij de les want na 12 min. stond Hertha al met 0-1 achter.

Gelijk na de spelhervatting lieten Hertha mannen gelijk van hun beste kant zien het was Bob Liesveldt die gelijk in de aanval ging met Calvin Charon in zijn kielzog die bij een rebound attent de bal die koel en hard voor eerste keer achter de keeper schot en hiermee stand op 1-1…bracht .!

Na 20 min. was het de weer defensie van Hertha die de bal ongelukkig uit speelde waardoor de spits van de gasten de bal over 30 meter onhoudbaar onder de lat en daardoor Wesley Kamerman het na kijken gaf en de stand weer op 1-2 zette.!

Daarna zette de gasten veel druk op de zwakke plekken in de verdediging van Hertha en toonde Wesley zijn bijzondere klassen maar kon toch niet verkomen dat tenslotte 1-4 werd.

Ook nu toonde de Hertha weer zijn veerkracht met mooie kansrijke aanvallen met Bim Bunbut en Bob Liesveldt en Damon van Haaften en Wouter als hoofdrolspelers deze laatste zag zijn inzet en goede bal behandeling beloond door Hertha terug te laten komen met 2-4.

Niet veel later kwam de spanning en hoop weer in de gelederen van Hertha ..doordat ook Bob Liesveldt zijn hard werken op het middenveld maar ook aanvallend zijn mannetje stond waarbij hij liet zien dat hij grote een aanwinst is in de C4 door er 3-4 van te maken.

De hoop om met 3 punten bij te schrijven in de competitie kwam dicht bij door de topscoorder Bim Bunbut door een schitterende penalty wist te verzilveren met een hard door het midden en net onder de lat en ook even later de 5-4 te scoren..!

Maar het mocht niet zo zijn ….Hertha wist de bal niet in de ploeg te houden om de wedstrijd met winst uit te spelen…en zagen de gasten met een mooie aanval helaas op 5-5 te brengen…..een eindstand die vriend en vijand verbijsterde behalve Arie Brabander want die het voetbal gelaten voor wat het was want die was waterbalsport gaan doen met een bootje zonder roeispanen met vissen van ballen ..Na de wedstrijd..was hij ook nog weer te zien om ballen uit een boom te schieten…een ambulance heeft hem meegenomen….volgens de laatste berichten gaat het weer goed met hem..!

Naar het overzicht