Hertha C4 revanceerd met een zeer verdiende winst op Huizen C6 met 4-5‏

16 november 2014

Door een wederom te late aankomst moesten de mannen zonder Dirkjan en een gedegen warming-up gelijk aan de bak…! Het kon daardoor niet uitblijven dat Hertha al na 3 minuten tegen achterstand aan keek..! 1-0

Het bleek voor de mannen gelukkig een wakeup te zijn want na een fraaie aanval waar spelers bij betrokken waren kon Michel de bal koel en geslepen de bal via de paal achter de keeper passen….! 1-1

De vreugde hierover was van korte duur de goed spelende thuisploeg wist een raad van wat slecht uit verdedigen waardoor Wesley werd verrast en Hertha weer achter feiten aan moest ..! 2-1

Het publiek en leiding werd door de Hertha aangenaam positief vermaakt want er werd eindelijk weer met druk op de bal gespeeld wat resulteerde dat de bal door de goedspelende Bob Liesveldt subtiel voor de schietgrage voet van Bim Bunhut paste die de keeper voor de 2de keer de bal uit het net liet halen..! 2-2

Hierna ging het spel aantrekkelijk heen en maakte vooral Damon Verhaaften verscheidene snelle meters (die aan U.S.atleet Bolten deed denken) aan zijn links buiten positie en verdiende zijn schoten een beter lot dan de achterlijn en de keepers handen..alleen!

Maar Huizen was geen makkie wat bleek echter na de pauze…Bij onzorgvuldig uit verdedigen achterin kon de tegen partij helaas weer op voorsprong komen 3-2 en raakte de beloofde van een lekker patatje in ongewisse..!

Enige minuten later werd een aanval waar bijna iedereen van Hertha de bal even had getoucheerd gepast aan Bim Bunhut ….die na een paar keer naast geschoten te hebben nu met een vlijmscherp hard schoot (waarvan men veronderstelde dat alleen Wesley Sneijder daar patent op had)…de keeper gepasseerde…! 3-3

De spanning steeg en als zoveelste keer werd er een tandje door alle Hertha spelers werd bij gezet….en was het prettig te zien dat ook Nick van de Wilt , Josh van Vliet en Calvin een geweldige bijdrage leverden…en een zichtbare progressie in hun spel vertoonden.

Naast het geluk dat een van de spelers van Huizen die pas na de rust in het veld kwam…(vanwege te laat komen) bij bijna elke aanval buitenspel stond ..ook het ongeluk op de loer lag. Bij een uittrap door een speler (die juist een voortreffelijke wedstrijd speelde ) die de bal te zwak werd uitschot ,had de spits van Huizen daardoor de bal voor het intikken had..!4-3

De teleurstelling hierover was gelukkig van korte duur..ondanks goede doelpogingen van Huizen die door Wesley opvallend professioneel werden gestopt was het Damon die uitblonk met zijn goede inzet en zijn snelle aanvallen over links eindelijk beloond zag met een schitterende goal en er een gelijke stand van maakte ..! 4-4

Maar de pret en voldoening en revanche was pas compleet toen het duo Wouter en Damon de winst aan tekende als resultaat van een spannende goed gepeelde Bekerwedstrijd door beide partijen …!