MENU
 

Hertha C4 kreeg een pakslaag van de beste ploeg in de competitie DOB C1G-HerthaC4 12-0‏

10 november 2014

Mooie weer en dicht bij huis en tevens met de ploeg versterkt met Bob Liesvelt…”broertje” van Stijn Brabander werd met positief aan de wedstrijd begonnen.

Wat met oog al zichtbaar was werd snel in de eerste 5 min al duidelijk…De ploeg van Nigtevecht bestond uit vele boom lange zeer goed voetbalende kerels ..(waar bij nadere informatie bleek dat 3 spelers daarvan infiltranten waren uit de “vecht”ploeg van de B1 ) en de overige allemaal . 2 jarige C leden…en een G stond voor een dame…waarbij als zij hoge haken gehad in plaats noppen .. zij nauwelijks onder de viaduct van de N201 van Vinkeveen gekund en verder het aantal doelpunten wat men reeds in competitie had gemaakt voor was al genoeg voor het “Guinness Book of Records “te komen.

Al deze verzachtende omstandigheden waren reden dat C4 nauwelijks aan voetballen toekwam… weleens waar bereikte Hertha vijfmaal het strafschop gebied van de tegenstander met Damon van Haaften en Bim Bunbut en een zeer kansrijke na solo door Wouter de Waard maar de schoten gingen langs of in de handen van de induttende werkeloze keeper.

De instelling van Hertha veranderde geleidelijk in een ploeg met weinig vechtlust en teamspirit. Een uitzondering hierop was Stijn Brabander die met een grenzeloze energie de op gaten kaas lijkende verdediging van Hertha trachtte te dichten.

Het bedenkelijk hoe toe te zien dat de overige Hertha mannen murw waren en geen krachten meer kon opbrengen waardoor er geen verband meer in de ploeg was te ontdekken. Zelfs Bob Liesvelt werd er openlijk mismoedig door..!

Ondanks alle misère toonde dappere keeper Wesley Kammermans nog zijn bijzondere kwaliteiten en wist verschijnende onhoudbare schoten te keren..en al leek het soms dat hij een roos bij het prijs schieten bij de Vinkeveense kermis …!

Hertha had ondanks dat nog het geluk dat de tegenstander 5 schoten op de lat raakte en er 7 rakelings naast het doel verdwenen…!!

Hoop dat Hertha C4 het vertrouwen in hun kunnen daardoor niet hebben verloren maar de met komende trainingen 100% qua inzet tonen …bij aanstaande wedstrijd tegen Huizen C6 het zelf vertrouwen weer kunnen opvijzelen door gewoon te winnen ..!

Wel helaas zonder de aanvoerder Wouter de Waard

Naar het overzicht