MENU
 

WIL JIJ GRATIS MEESPELEN MET DE VRIENDENLOTERIJ ?

20 oktober 2014

Om de bouwplannen van de nieuwe Hertha accommodatie een flinke financiële injectie te geven slaan SV Hertha en de Vriendenloterij de handen ineen.

Op maandag 10 en 24 november worden er twee spectaculaire bel avonden georganiseerd in de kantine om voor de Vriendenloterij loten te verkopen.

Van ieder verkocht lot gaat de helft van de inleg rechtstreeks naar Hertha, dus een serieuze kans om serieus geld voor onze club op te halen. 100 verkochte loten bijvoorbeeld levert de club jaarlijks zomaar bijna €9000,- op!

Alle bellijsten, telefoons en draaiboeken worden door de Vriendenloterij aangedragen; alles wat er van ons als vereniging wordt verwacht is dat we een aantal leden vinden die op deze avonden de nieuwe accommodatie promoten… én loten verkopen natuurlijk!

En als beloning voor je inzet speel je 3 maanden lang gratis mee! Plus natuurlijk het trotse gevoel dat ook jij hebt “meegebouwd” aan die prachtige, nieuwe kantine en kleedkamers.

Het gaat om 3 uurtjes, op maandag 10 en 24 november van 18:30 tot 21:30, inclusief koffie en gevulde koeken! Doe jij mee? Stuur dan nu gelijk even een mailtje naar info@hertha.nl met je naam en telefoonnummer en op welke avond(en) je beschikbaar bent.

Alvast hartelijk dank namens SV HERTHA !

Naar het overzicht