Meiden van Hertha ME1 verpletteren KDO

06 oktober 2014

Voor de vierde keer op rij hebben de meiden van Hertha ME1 met overmacht gewonnen. Afgelopen zaterdag speelden zij een thuiswedstrijd tegen KDO. De tussenstand tijdens de rust was al 12-0. De meiden wisten elkaar feilloos te vinden. De achterhoede (Ismene, Femke, Mo, Britt) zorgde ervoor dat de bal op de goede helft bleef. Sienna, als middenvelder, wist de ballen goed door te spelen naar voorhoede (Sterre, Mandy). Die maakten bijna iedere voorzet af met een doelpunt. Daniek stond in het doel, en heeft geen bal langs zien komen.

De tweede helft ging het minder vlotjes. Er werd minder overgespeeld, en de bal werd af en toe gemist. Maar ook bij de tegenstander was het vuur er uit. Daardoor kon de eindstand 18-0 worden.

De meiden van Hertha ME1 hebben hiermee 55 doelpunten weten te scoren in 4 wedstrijden. Er is 1 tegendoelpunt gevallen. Vorig jaar speelden ze in dezelfde poule, en hadden meer moeite om de wedstrijden te winnen. Maar dankzij de trainingen van “Don” Leo Clement, Quinty Koelemij en Menno van der Sloot en de coaching van Edwin van schaik en Rene Nobel is het team in korte tijd uitgegroeid tot een van de beste meisjesteams. De meiden vullen elkaar goed aan. Ze profiteren van elkaars kwaliteiten, en vullen aan waar nodig. Hertha ME1 is een prachtig voorbeeld van teamwerk en samenwerking.
De meiden hopen in de tweede helft van het seizoen iets meer tegenstand te krijgen. Want winnen is leuk, maar een goede wedstrijd spelen nog leuker.