MENU
 

Hertha C4 door Wasmeer C6 verdiend afgestraft met 0-7

06 oktober 2014

De leider van Wasmeer zong bij het begin uit volle borst het clublied..."Kleine wasjes .. grote wasjes ..en maar draaien..!!! Al gauw viel bij mij het kwartje..toen ik de gemiddelde lengte van de tegenstanders vergeleek met de mannen van C4...! De C4 begon niet onder indruk en met gastspeler Niels Nobel van C3 werd met elan en nodig enthousiasme aan de wedstrijd begonnen met gelijk enige counters en bijhorende kansen die helaas niet werden door de aanvallers verzilverd..! Hierdoor kregen de gasten met goed combinatie voetbal greep op de wedstrijd en wisten zij wel de aanvallen ondanks de uitmuntende Hertha keeper Wesley goed af te ronden. De rust ging in met de hopeloze tussenstand van 0-4.

Het in de vorige wedstrijden gebleken dat het C4 team kans zagen nooit op te geven en achterstanden weg konden weg werken. Echter door vele blessures ontstaan in de wedstrijd moest er veelvuldig worden gewisseld en vielen er gaten in de verdediging en werd er veel ruimte aan de tegenpartij geven ...en ebde de krachten weg! Met als gevolg dat de wedstrijd verdiend door Wasmeer met 0-7 werd gewonnen toen de zeer goed fluitende scheidsrechter Rob Mooij zijn laatste fluitsignaal liet horen.

De conclusie was duidelijk de conditie en team werk moet beter.. wil C4 niet meer op deze wijze tegen deze teams worden afgestraft..!!

Naar het overzicht