Hertha D3 - HSV '69 D1

25 september 2014

Voor de tweede competitie wedstrijd kwam HSV op bezoek in Vinkeveen. De mannen waren zeer gemotiveerd want de D1 dat betekende dat ze aan de bak moesten. In de eerste helft werd er heel goed gevoetbald en het regende kansen. Al snel kwam HSV op achterstand mede door goed combineren van de voorhoede. De middenvelders verdeelden het spel en hielden de bal goed in de ploeg. De aanvallen van HSV waren best gevaarlijk, maar de achterhoede greep voortreffelijk in en hield voorlopig de nul. In de tweede helft ging het wat minderen misschien was het warme benauwde weer daar wel de oorzaak van. HSV was veel gevaarlijker met z’n aanvallen en maakte ook wat doelpunten. Uiteindelijk ging de D3 met een 6-3 overwinning naar de douches en dat betekent dat de mannen 6 punten uit twee wedstrijden hebben gehaald. Prima gedaan mannen. Tot zaterdag bij de uitwedstrijd in Aalsmeer.