C4 zet de toon om met winst de eerste wedstrijd in Bussum bij Altius C4 thuis tekomen..!‏

18 september 2014

Zonder dat deze verslaggever helaas niet live bij de wedstrijd kon zijn wilde hij het niet zonder verslag laten….daar de wijze waarop gewonnen werd niet onvermeld wilde laten..!

Het begin van de wedstrijd was zonder meer voor de thuisclub…waardoor al gauw door de thuisclub snel op 2-0 kon komen…Met wat omzettingen door de waaronder de gastspeler Finn Coly van C3 en Dirkjan van Egmond achter in stond de verdediging sterker…..!

De aanvallende impulsen van Hertha leden daar niet onder want de snelle doel gerichte Bim Bunbut…maakte net voor de rust een mooie aansluit treffer 2-1.

Met deze positieve steun in de rug werd de tweede helft begonnen…daar bleek dat de spelers van C4 beschikte over een gezonde wilskracht om te winnen..waarbij de linksvoetige spelers Damon van Haaften en …al weer Bim Bunbut de stand op 2- brachten …!!

OM met deze instelling voor de komende wedstrijden in gaan is een goed perspectief voor het seizoen ..proficiat..!!