MENU
 

SV Hertha LEUKSTE sportvereniging van De Ronde Venen

30 mei 2014

In de periode van 2 april tot en met 24 mei vond in alle Nederlandse gemeenten de verkiezing “Leukste Sportvereniging” plaats. Ook in de Ronde Venen kon worden gestemd op alle sportverenigingen, via facebook en twitter op de website www.leukstesportvereniging.nl.

Bij het uitbrengen van een stem werd een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur. In de Ronde Venen is SV Hertha uit Vinkeveen als grote winnaar uit de bus gekomen en mag zich dus de “Leukste sportvereniging van De Ronde Venen” 2014 noemen. Het rapportcijfer dat SV Hertha kreeg was een mooie 9,04. Met 117 stemmen is SV Hertha als beste uit de bus gekomen!

De verkiezing voor leukste sportvereniging van de provincie Utrecht is van 9 september tot en met 30 september, waarna uiteindelijk op 27 oktober a.s. tijdens een feestelijke award uitreiking de landelijke winnaar wordt bekendgemaakt. Ook hierbij kan weer via de website worden gestemd. Voor meer informatie over Sportvereniging Hertha kun je kijken op www.hertha.nl.

Bekijk de gehele ranglijst van De Ronde Venen.

Naar het overzicht