MENU
 

Medewerkers gezocht voor het TurfTrappersToernooi 2014

27 mei 2014

Beste leden, oud leden of ouders,

Over een aantal weken, donderdag 29 mei 2014, is hij er weer, het jaarlijkse Turf Trappers Toernooi van Hertha. Een voetbaltoernooi voor diverse, samengestelde teams. Waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Voetballen, muziek, een hapje en drankje, alles komt op deze dag samen op sportpark de Molmhoek. U begrijpt dat dit nog al wat van een club vergt; voorbereiden, inkopen, opbouwen, klaarzetten, verkopen en daarna ook nog schoonmaken en opruimen.

Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons deze dag kunnen helpen. We hebben een diversiteit aan werkzaamheden, dus ook veel medewerkers nodig. We hebben verschillende diensten, die lopen van 08:00 tot 19:00 uur, mogelijk heb je ergens een uur of misschien wel langer, tijd voor Hertha. Je hoeft geen ervaring te hebben, we vragen alleen enthousiasme!

Meld je nu aan. Dit kan persoonlijk bij de organisatoren van dit event; Jorg Landwaart, Peter en Marjan Driehuis, Harry van Genderen, Jan en Ria Landwaart of Jeroen Brands. Maar het mag ook per E-mail of telefoon; jbrands@hertha.nl 06-54783359.

Met sportieve groet,

Namens hoofdbestuur SV Hertha
Jeroen Brands
voorzitter BAC

Naar het overzicht