Hertha zaterdag 1 bereikt de nacompetitie!

11 mei 2014

Vinkeveen, 10 mei 2014.

Op een druilerige zaterdagmiddag heeft Hertha 1 dankzij een 3-2 overwinning op NVC uit Naarden de nacompetitie van de 4e klasse bereikt. Na een prima eerste helft ging het team van Ton van Burik met een comfortabele 2-0 voorsprong de rust in. De tweede helft ging het een stuk stroever, maar uiteindelijk bleven de 3 punten in Vinkeveen. Het was een weergave van het gehele seizoen, waarbij uitstekende resultaten met verassend puntverlies werden gecombineerd. Achteraf bezien logisch gezien deze zeer jonge ploeg. Als deze groep bij elkaar blijft, kan er de komende jaren wat moois groeien op sportpark De Molmhoek.

Er zal eerst via een serie van nacompetitie wedstrijden promotie naar de 3e klasse moeten worden afgedwongen. Zodra het programma bekend is, zal dat via deze site aan u bekend gemaakt worden.

Hertha 1 rekent dan ook weer op uw support!