MENU
 

Mega statiegeld actie

31 maart 2014

De grote statiegeld-flessen inzamelactie is gestart. Woensdag 26 maart is de kick-off geweest aan het einde van de mooie actie 'Wandelen voor water'.

Hertha stond hier bij de finish om alle flessen in te zamelen van de kinderen van de scholen uit Vinkeveen en Wilnis. Graag bedanken wij de scholen uit Wilnis, OBS de Pijlstaart, De Schakel en de Sint Jozefschool voor hun bijdrage om deze actie tot een succes te maken. Onze Burgemeester Divendal, die meeliep met de kinderen, heeft zijn flessen afgestaan voor de Club!!

Ook de kinderen uit Wilnis stonden hun flessen af, erg leuk en bedankt! De bij CSW voetballende kinderen willen immers ook mooie kleedkamers als zij tegen Hertha moeten voetballen. De totale opbrengst na 'wandelen voor water' waren 500 flessen.

Op korte termijn zal er ook bij de retournette van de JUMBO in Vinkeveen een vergrendelde Melkbus staan waar iedereen zijn/haar statiegeld-bonnetjes in kan gooien. Vincent Schuijt (Eigenaar Jumbo Vinkeveen) werkt graag mee aan deze actie en heeft zelfs aangegeven met JUMBO ook een duit in het zakje te willen doen. Als club zijn wij heel erg blij met een lokale supermarkt die Hertha een warm hart toedraagt.

Inmiddels staat de grote inzamel kist in het halletje in de kantine (zie foto).

Heel graag vragen wij onze leden om hun flessen hier in te gooien. Wij zorgen ervoor dat de flessen op de juiste plek terecht komen. Leden, vaders en moeders, stop de sporttas vol met Statiegeld flessen en van alle opbrengsten kopen wij stenen zodat u ook op de 'Muur' in de kantine de opbrengsten kunt terugzien.

Allemaal heel veel dank voor de medewerking!!

Naar het overzicht