MENU
 

Aanwijzingen bestuursdienst s.v. Hertha

06 september 2021

Bedankt dat jij deze taak op je neemt. Zeker voor de bezoekende clubs ben jij de eerste Herthaan die zij ontmoeten. Maak er iets leuks van!

Wat is er vanaf 08.00 uur te doen?

Limonade plus bekers klaarzetten op de bar in de keuken.
> Per team een kan limonade plus bekers klaarmaken. Kannen staan rechtsonder bij het aanrecht in de keuken. Limonadesiroop staat in het voorraadhok. Plastic bekers liggen in de lades onder de uitgiftebalie.

Tip: begin hiermee voordat de leiders zich melden voor de sleutels. De vroege vogels staan om 08.15 of soms al eerder te trappelen.

Ontvangst van de leiders van de eigen teams en de bezoekers.
>Op het speelschema staat het veld waarop de wedstrijden gespeeld worden, de aanvangstijd en welke kleedkamers zijn toegewezen.

> Voor de bezoekers noteer je dit op het welkomstblad dat op de tafel in de bestuurskamer ligt. Dit blad geef je mee aan de leider(s).

> Aan de bezoekende leider(s) geef je een consumptiemunt voor koffie of thee.

>Zeg de leider(s) dat de limonade voor het team klaarstaat en dat ze dat voor hun team meenemen.

>Voor de vroege wedstrijden op kwart veld: geef de Hertha-leiders de houders van de gekleurde hoedjes mee. Na de wedstrijd brengen zij houders+hoedjes mee naar de bestuurskamer

>Uitreiken van de kleedkamersleutel. Die vind je in het grijze sleutelkastje.

>Innen van een borg daarvoor (geldbedrag, id-kaart, rijbewijs, autosleutel enz.).

> Dit wordt bewaard in de rode CocaCola-box.

>Noteer de borg op het speelschema.

>Bij terugbrengen van de sleutel: borg teruggeven, sleutel terughangen in het sleutelkastje, aangeven dat sleutel en borg terug geregeld zijn.

>Uitslagen van de wedstrijden krijg je door van de scheidsrechters. Noteer deze op het speelschema.

>Ontvangst van onze scheidsrechters. Welkom heten. Welke wedstrijd ze hebben weten ze wel. Vertel ze op welk veld de wedstrijd is. Bied de scheids na de wedstrijd iets te drinken aan. Ze mogen zelf een colaatje oid halen aan de bar.

Dit ritueel herhaalt zich vanaf 08.00 uur totdat de storm (aantal jeugdwedstrijden..) gaat liggen. Neem tussen de bedrijven door zelf een kop koffie of thee.

En nogmaals….. Bedankt!

Naar het overzicht