MENU
 

Einde contract hoofdtrainer

03 januari 2021

In een gesprek van Voetbalzaken en onze hoofdtrainer Andre Markus is besloten om de samenwerking tussen onze club sv Hertha en Andre aan het eind van dit seizoen te beëindigen. Het besluit is in onderling overleg genomen. Zowel de club als Andre vinden het goed om na 3 jaar samenwerken afscheid van elkaar te nemen.

De tijd dat Andre bij de club was hebben wij hem ervaren als een sympathieke trainer en fijne sportman. Het eerste team heeft de drie seizoenen onder zijn leiding (we rekenen dit seizoen gewoon mee) bovenin de 4e klasse meegedraaid. Iets dat we daarvoor niet bepaald gewend waren.. De kers op de taart in de vorm van promotie zou helemaal wat geweest zijn.

Voor zijn inzet voor sv Hertha en voor de prettige samenwerking willen wij Andre enorm bedanken. Wij wensen hem alle goeds, vooral gezondheid en een sportieve toekomst toe.

Andre’s vertrek betekent dat wij op zoek gaan naar een opvolger. Dat loopt inmiddels en heeft al enkele reacties opgeleverd. Hoe het balletje precies gaat rollen zullen we zien.

Naar het overzicht