MENU
 

Corona update

03 juli 2020

Met de nieuwe versoepelingen per 1 juli jl. gaat Hertha ook de volgende stap zetten. Vanaf dat moment kunnen onze leden vrij sporten, dus zonder de eerder opgelegde beperkingen.

Dit geldt voor jeugdleden en ook voor onze senioren. Ook kunnen we weer toeschouwers/ouders toelaten op ons park, maar wel met de 1,5 meter regel rekening houdend.

De kantine gaat vanaf zaterdag 4 juli op bepaalde tijden weer open. De kantine hebben we volledig Corona-proof gemaakt. Er kunnen maximaal 100 personen tegelijk naar binnen, rekening houdend met de eerder genoemde 1,5 meter. Zonder grote evenementen verwachten wij deze aantallen niet, maar houdt jullie aan de regels. Binnen staan alle tafels, stoelen en barkrukken op 1,5 meter afstand. Er is ontsmettingsmiddel aanwezig om regelmatig je handen te wassen. Raak elkaar dus niet aan en blijf vooral thuis als je niet lekker bent, hoest of verkouden bent. Volg aanwijzingen op van de kantineleiding of bestuur. Ook hierbij het vriendelijke verzoek om voortaan met Pin te betalen en niet meer contant.

Zaterdag speelt ons Eerste elftal om 14.00 uur een oefenwedstrijd, dus kom gezellig langs. De kantine en keuken is open vanaf 13.00 uur.

Voor de goede orde zijn dit de belangrijkste regels:

Was regelmatig en grondig (40 à 60 sec.) je handen met water en zeep.
Moet je hoesten? Doe dat in een papieren zakdoekje of in de binnenkant van je elleboog.
Gebruik papieren zakdoekjes bij het niezen of snuiten, gooi ze weg in een prullenbak, en was opnieuw grondig je handen.
Houd afstand van elkaar, minimaal 1,5 meter, zowel in de kantine als buiten langs de lijn. Geef geen handen of kussen.
Blijf thuis wanneer je eerste ziektesymptomen krijgt. Kom niet naar Hertha!
Vermijd zelf nauw contact met zieke personen.
Probeer erop te letten je gezicht zo weinig mogelijk aan te raken met je handen.
Wellicht tot zaterdag en blijf gezond!

Het bestuur

 

 

Naar het overzicht